Iacobvm Hyacinthvm Serry Testem Veritatis In Historia Mariae Et Christi Adversvs Caes. Baronivm Aliosqve In Ecclesia Romana Sistit - Reimbold, Friedrich Matthäus (Ex Officina Langenhemiana, 1736)
Gratulationsschrift für Johann Dietrich Winckler und Johann Theodor Gradius zur Erlangung des Dr. phil.-Grades