De Visitatione Sacrorum Liminum Seu Instructio S. C. Concilii: Iussu S. M. Benedicti XIII Super Modo Conficiendi Relationes De Statu Ecclesiarum - Lucidi, Angelus (Ex Typographia Polyglotta, S. C. de Propaganda Fide, 1878)
Conté: 1-2. Pars prima; 3. Pars secunda