Historia et laudes SS. Sabae et Macarii iuniorum e Sicilia - Orestes, Hierosolymitanus - (Typis Vaticanis, 1893)
Dedicatio.--Monitum.--Historia s.p.n. Sabae iunioris.--Historia s.s. Christophori et Macarii.--Laudes in s.p.n. Macarium in Salernitanis.--Laudes in s.p.n. Sabam iuniorem.--Adnotationes