Io. Christiani Schroeteri, Professoris Pvblici, Cvriæ Provincialis, Scabinatvs Atqve Facvltatis Ivridicæ Adsessoris Ordinarii, Hoc Tempore Decani, Programma, Inavgvrali Dissertationi Clarissimi Ivrivm Candidati Polycarpi Christiani Meckbachii, Præmissvm - Schröter, Johann Christian (Litteris Io. Bernh. Helleri, 1727)
Einladung zur Verteidigung der juristischen Dissertation von Polykarp Christian Meckbach am 21. Juni 1727. - Enthält einen Lebenslauf des Kandidaten