Lo tsā ba chen po'i bsdus don bźugs so = Commentary on the Abhisamayalamkāra - Blo-ldan-shes-rab (Wa na bka' brgyud ñams skyoṅ tshogs pa skabs ñer dgu pas dpar bskrun źus, 2002)
Commentary on Abhisamayālaṅkāra.