Abbe, Ernst Carl

Saved in:
Bibliographic Details
Published in:A - B
Main Author: Herms, Eilert 1940-
Format: Print Article
Language:German
Check availability: HBZ Gateway
Published: Mohr Siebeck 1998
In:A - B
Year: 1998, Volume: 1, Pages: 6 - 7
LEADER 01574caa a2200481 4500
001 1334469350
003 DE-627
005 20130402115814.0
007 tu
008 070504s1998 xx ||||| 00| ||ger c
035 |a (DE-627)1334469350 
035 |a (DE-576)264469356 
035 |a (DE-599)BSZ264469356 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
084 |a 1  |2 ssgn 
100 1 |0 (DE-588)122426827  |0 (DE-627)081936206  |0 (DE-576)161395910  |4 aut  |a Herms, Eilert  |d 1940- 
109 |a Herms, Eilert 1940-  |a Herms, E. 1940- 
245 1 0 |a Abbe, Ernst Carl  |c Eilert Herms 
264 1 |c 1998 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
773 0 8 |i In  |t A - B  |b 4., völlig neu bearb. Aufl.  |d Tübingen : Mohr Siebeck, 1998  |g 1.1998, Sp. 6 - 7  |h LIV S., 1936 Sp.  |w (DE-627)1140390767  |w (DE-576)070390762  |z 3161469410  |7 |||m 
773 1 8 |g volume:1  |g year:1998  |g pages:6 - 7 
935 |a mteo 
936 u w |d 1  |j 1998  |h 6 - 7  |y 1.1998, Sp. 6 - 7 
951 |a AR 
ELC |b 1 
ITA |a 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 2533212814 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1334469350 
LOK |0 005 20070504151354 
LOK |0 008 070504||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-31  |c DE-627  |d DE-21-31 
LOK |0 852   |a DE-21-31 
LOK |0 852 1  |c Aa II 16-1/4  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-ixtheoa001.raw