Der Hunger und der Überfluß: Kulturgeschichte der Ernährung in Europa
Main Author: | |
---|---|
Contributors: | |
Format: | Print Book |
Language: | German |
Subito Delivery Service: | Order now. |
Check availability: | HBZ Gateway |
WorldCat: | WorldCat |
Fernleihe: | Fernleihe für die Fachinformationsdienste |
Published: |
München
Beck
1993
|
In: | Year: 1993 |
Series/Journal: | Europa bauen
|
Standardized Subjects / Keyword chains: | B
Europe
/ Eating habits
/ History
|
Further subjects: | B
Eating habits
B Europe Social life and customs B Food Habits (Europe) B Customs and Folklore B Europe B Food History B History |
MARC
LEADER | 00000cam a2200000 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 132740931 | ||
003 | DE-627 | ||
005 | 20240903113905.0 | ||
007 | tu | ||
008 | 940213s1993 gw ||||| 00| ||ger c | ||
015 | |a 93,N40,0371 |2 dnb | ||
015 | |a 93,A47,0931 |2 dnb | ||
016 | 7 | |a 930977920 |2 DE-101 | |
020 | |a 3406377025 |c : DM 48.00 (Gewebe) |9 3-406-37702-5 | ||
035 | |a (DE-627)132740931 | ||
035 | |a (DE-576)032983239 | ||
035 | |a (DE-599)DNB930977920 | ||
035 | |a (OCoLC)231575375 | ||
035 | |a (OCoLC)32751335 | ||
035 | |a (DE-H357)his31571 | ||
035 | |a (DE-Rt5)2374002 | ||
040 | |a DE-627 |b ger |c DE-627 |e rakwb | ||
041 | |a ger |h ita | ||
044 | |c XA-DE |c XA-DE-BY | ||
050 | 0 | |a TX353 | |
082 | 0 | |a 394.1/094 | |
082 | 0 | |a 394.1094 | |
084 | |a Edp |2 asb | ||
084 | |a HW 305 |2 sfb | ||
084 | |a GESCH 75 (77) |2 sfb | ||
084 | |a 40 |a 64 |2 sdnb | ||
084 | |a 1 |2 ssgn | ||
084 | |a LC 17000 |2 rvk |0 (DE-625)rvk/90626:772 | ||
084 | |a NK 4940 |2 rvk |0 (DE-625)rvk/126080: | ||
084 | |a QS 800 |2 rvk |0 (DE-625)rvk/142103: | ||
084 | |a LC 17005 |2 rvk |0 (DE-625)rvk/90626:774 | ||
084 | |a 15.08 |2 bkl | ||
084 | |a 15.07 |2 bkl | ||
090 | |a a | ||
100 | 1 | |0 (DE-588)120296675 |0 (DE-627)08058621X |0 (DE-576)166200166 |4 aut |a Montanari, Massimo |d 1949- | |
109 | |a Montanari, Massimo 1949- | ||
240 | 1 | 3 | |a La fame e l'abbondanza <dt.> |
245 | 1 | 4 | |a Der Hunger und der Überfluß |b Kulturgeschichte der Ernährung in Europa |c Massimo Montanari. [Aus dem Ital. übers. von Matthias Rawert] |
264 | 1 | |a München |b Beck |c 1993 | |
300 | |a 251 S. |b zahlr. Ill. |c 21 cm | ||
336 | |a Text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a ohne Hilfsmittel zu benutzen |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a Band |b nc |2 rdacarrier | ||
490 | 0 | |a Europa bauen | |
500 | |a Literaturverz. S. [235] - 246 | ||
601 | |a Kulturgeschichte | ||
650 | 0 | |a Food |x History | |
650 | 0 | |a Food Habits |z Europe | |
650 | 0 | |a Customs and Folklore | |
650 | 4 | |a Ernährungsgewohnheit | |
651 | 0 | |a Europe |x Social life and customs | |
651 | 7 | |a Europa |2 gnd | |
655 | 4 | |a Geschichte | |
689 | 0 | 0 | |d g |0 (DE-588)4015701-5 |0 (DE-627)104289007 |0 (DE-576)208913092 |2 gnd |a Europa |
689 | 0 | 1 | |d s |0 (DE-588)4136846-0 |0 (DE-627)105654442 |0 (DE-576)209672633 |2 gnd |a Ernährungsgewohnheit |
689 | 0 | 2 | |q z |2 gnd |a Geschichte |
689 | 0 | |5 DE-101 | |
700 | 1 | |a Rawert, Matthias |e ÜbersetzerIn |4 trl | |
700 | 1 | 2 | |a Montanari, Massimo |d 1949- |t La fame e l'abbondanza <dt.> |
935 | |a BGTS |a RFBW |a mteo | ||
935 | |i sf | ||
935 | |i Blocktest | ||
936 | r | v | |a LC 17000 |b Darstellung ohne geografischen Bezug |k Sozial- und Kulturanthropologie. Empirische Kulturwissenschaft |k Materielle Kultur und Wirtschaftsethnologie |k Materielle Kultur und Konsum |k Nahrung, Nahrungszubereitung, Ess- und Trinkgewohnheiten |k Darstellung ohne geografischen Bezug |0 (DE-627)1270707159 |0 (DE-625)rvk/90626:772 |0 (DE-576)200707159 |
936 | r | v | |a NK 4940 |b Zeitlich und örtlich übergreifende Spezialabhandlungen |k Geschichte |k Weltgeschichte, Darstellungen Allgemeine Geschichte einzelner Staaten und Völker Teilgebiete der Geschichte, Sammelwerke |k Teilgebiete der Geschichte |k Allgemeine Geistes- und Kulturgeschichte |k Allgemeine Kulturgeschichte |k Zeitlich und örtlich übergreifende Spezialabhandlungen |0 (DE-627)1270707191 |0 (DE-625)rvk/126080: |0 (DE-576)200707191 |
936 | r | v | |a QS 800 |b Ernährung |k Wirtschaftswissenschaften |k Landwirtschaft |k Ernährung |0 (DE-627)1271533456 |0 (DE-625)rvk/142103: |0 (DE-576)201533456 |
936 | r | v | |a LC 17005 |b Europa insgesamt |k Sozial- und Kulturanthropologie. Empirische Kulturwissenschaft |k Materielle Kultur und Wirtschaftsethnologie |k Materielle Kultur und Konsum |k Nahrung, Nahrungszubereitung, Ess- und Trinkgewohnheiten |k Europa |k Europa insgesamt |0 (DE-627)1271566990 |0 (DE-625)rvk/90626:774 |0 (DE-576)201566990 |
936 | b | k | |a 15.08 |j Sozialgeschichte |0 (DE-627)181571005 |
936 | b | k | |a 15.07 |j Kulturgeschichte |0 (DE-627)181569620 |
951 | |a BO | ||
ELC | |b 1 | ||
ITA | |a 1 |t 1 | ||
LOK | |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 | ||
LOK | |0 001 3175320163 | ||
LOK | |0 003 DE-627 | ||
LOK | |0 004 132740931 | ||
LOK | |0 005 20020413000000 | ||
LOK | |0 008 940119||||||||||||||||ger||||||| | ||
LOK | |0 040 |a DE-21 |c DE-627 |d DE-21 | ||
LOK | |0 852 |a DE-21 | ||
LOK | |0 852 1 |c 33 A 19324 |9 00 | ||
LOK | |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 | ||
LOK | |0 001 3175320244 | ||
LOK | |0 003 DE-627 | ||
LOK | |0 004 132740931 | ||
LOK | |0 005 20190827165337 | ||
LOK | |0 008 050824||||||||||||||||ger||||||| | ||
LOK | |0 040 |a DE-21-32c |c DE-627 |d DE-21-32c | ||
LOK | |0 541 |e 93/595 | ||
LOK | |0 852 |a DE-21-32c | ||
LOK | |0 852 1 |c Ha f 8-1 |m p |9 00 | ||
LOK | |0 935 |a k32c | ||
LOK | |0 938 |k p | ||
LOK | |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 | ||
LOK | |0 001 4489233671 | ||
LOK | |0 003 DE-627 | ||
LOK | |0 004 132740931 | ||
LOK | |0 005 20240821134054 | ||
LOK | |0 008 240221||||||||||||||||ger||||||| | ||
LOK | |0 040 |a DE-Tue135 |c DE-627 |d DE-Tue135 | ||
LOK | |0 092 |o n | ||
LOK | |0 852 |a DE-Tue135 | ||
LOK | |0 852 1 |9 00 | ||
LOK | |0 866 |x SPQUE#Reformationsgeschichtliche Forschungsbibliothek Wittenberg#SPSAM#Predigerseminar#SPUSM#Bestand(1952-2017) | ||
LOK | |0 935 |a RFBW |a bips |a psnb | ||
ORI | |a TA-MARC-ixtheo_oa001.raw | ||
REL | |a 1 | ||
STA | 0 | 0 | |a Eating habits,Europe,Europe,Europe,The West,Occident,Northeastern Europe,History,History,History in art |
STB | 0 | 0 | |a Europe,Habitude alimentaire,Histoire,Histoire,Histoire |
STC | 0 | 0 | |a Europa,Historia,Historia,Historia,Hábitos alimenticios |
STD | 0 | 0 | |a Abitudini alimentari,Europa,Storia,Storia |
STE | 0 | 0 | |a 历史,史,饮食习惯 |
STF | 0 | 0 | |a 歷史,史,飲食習慣 |
STG | 0 | 0 | |a Europa,História,História,Hábitos alimentares |
STH | 0 | 0 | |a Европа (мотив),История (мотив),История,Пищевые привычки |
STI | 0 | 0 | |a Διατροφική συνήθεια,Ευρώπη (μοτίβο),Ιστορία (μοτίβο),Ιστορία |
SUB | |a REL | ||
SYE | 0 | 0 | |a Nahrungsgewohnheit,Ernährungsverhalten,Verzehrsverhalten,Ernährungsgewohnheiten |
SYF | 0 | 0 | |a Europe,Europäische Länder,Europäische Staaten , Abendland,Okzident |
SYG | 0 | 0 | |a Europe,Europäische Länder,Europäische Staaten , Abendland,Okzident , Nahrungsgewohnheit,Ernährungsverhalten,Verzehrsverhalten,Ernährungsgewohnheiten , History,Geschichtliche Epoche,Historical development,Historische Entwicklung,Landesgeschichte,Regionalgeschichte,Ortsgeschichte,Zeitgeschichte |