Chos mṅon mdzod kyi tshig le'ur byas pa'i 'grel pa mṅon pa'i rgyan źes bya ba bźugs so - Mchims Nam-mkha'-grags - (Tibetan Buddhist philosophical series, 2004)
Commentary on Vasubandhu's Abhidharmakośa.