Gsaṅ sñiṅ mdzod lde'i sdom byaṅ rdo rje sñiṅ po bźugs so - Slob dpon rdo rje dbaṅ phyug (Sṅa 'gyur mtho slob mdo sṅags rig pa'i 'byuṅ gnas gliṅ, 2003)
Commentarial Buddhist tantric text of Guhyagarbhatantra.