Van Calvijn tot Comrie: oorsprong en ontwikkeling van de leer van het verbond in het Gereformeerd Protestantisme - Graafland, Cornelis (Boekencentrum, 1992)
Studie vanuit hervormd-gereformeerde gezichtshoek over twee eeuwen geschiedenis van de gereformeerde leer van het verbond