Guil. Hieronymus Bruckner D. Pandectarvm Prof. Pvbl. Cvriæ Provincialis, Facvlt. Jvridicæ Et Scabinatvs Assessor Collegii Jvridici h.t. Decanvs De Libertate Testandi occasione L. 1. C. de SS. Eccles: Qvam Nobilissimus Summorum in Jure Honorum Candidatvs Dn. Joh. Petrvs Matthias Schmalcaldensis Lectione cursoria d. XXXI. Julii MDCCII. sumsit explicandam, In Programmate Inavgvrali agit - Brückner, Wilhelm Hieronymus (Litteris Mullerianis, 1702)
Enthält Lebenslauf des Kandidaten