Lexicon sive dictionarivm Graecolatinvm G. Bvdaei, I. Tvsani, R. Constantini omniumque aliorum: de quibus in postremi authoris & typographi epistolis / 2 K-O - Budé, Guillaume (Lexicon sive dictionarivm Graecolatinvm G. Bvdaei, I. Tvsani, R. Constantini omniumque aliorum de quibus in postremi authoris & typographi epistolis, 1562)
Enth. außerdem: Opuscula / Robertus Constantius