Qvinti Septimi Florentis Tertvlliani Opera - Tertullianus, Quintus Septimius Florens 150-230 (Corpvs Christianorvm Series Latina, 1954)
Pars 1. Opera Catholica ; Adversus Marcionem -- pars 2. Opera Montanistica. Appendix : [tria opera spuria] Adversus omnes haereses. De exsecrandis gentium diis. Carmen adversus Marcionem