Christentum und Weltreligionen Hinführung zum Dialog mit Islam, Hinduismus und Buddhismus

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Bechert, Heinz 1932-2005; Ess, Josef van 1934-; Küng, Hans 1928-; Stietencron, Heinrich von 1933-2018
Format: Print | Book Review
Language:German
Subito Delivery Service: Order now.
Check availability: HBZ Gateway
Published: München [u.a.] Piper 1984
Standardized Subjects / Keyword chains:B Christianity / Islam / Hinduism / Buddhism / World religion
Further subjects:B Collection of essays
B world religions
B Christianity and other religions
B Hinduism
B Christianity
B Indien / N.a. Religion
B Dialogue
B Buddhism
B bibliography
B Islam
B Weltreligionen
B dialogue
B peace idea/concept of peace
B Friedensvorstellung
B Literaturverzeichnis/Bibliographie
Online Access: Table of Contents
Review
LEADER 10068cam a2202389 4500
001 026397889
003 DE-627
005 20190317224135.0
007 tu
008 850227s1984 xx ||||| 00| ||ger c
015 |a 85,A01,0167  |2 dnb 
016 7 |a 850025486  |2 DE-101 
020 |a 3492029396 
020 |z 3492029356 
035 |a (DE-627)026397889 
035 |a (DE-576)009360999 
035 |a (DE-599)GBV026397889 
035 |a (OCoLC)11873989 
035 |a (OCoLC)11873989 
035 |a (DE-604)8002249707 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE  |c XA-CH 
050 0 |a BR127 
082 0 |a 261.2 
084 |a REL 250  |2 sfb 
084 |a 12  |2 sdnb 
084 |a 1  |2 ssgn 
084 |a BE 3700  |2 rvk 
084 |a 11.07  |9 Interreligiöse Beziehungen  |2 bkl 
084 |a 11.50  |9 Kirchengeschichte  |2 bkl 
245 1 0 |a Christentum und Weltreligionen  |b Hinführung zum Dialog mit Islam, Hinduismus und Buddhismus  |c Hans Küng ; Josef van Ess ; Heinrich von Stietencron ; Heinz Bechert 
264 1 |a München [u.a.]  |b Piper  |c 1984 
300 |a 631 S.  |c 22 cm 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Literaturangaben. 
591 |a SBB Retrokonversion (GBV). - 1. ISBN in der CIP-Aufnahme im Buch falsch. - Fr156: 610 *** 580 S1LB/sZw ; 720 ff. bvb ; 5551-5553: TUUB/sred ; IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
650 4 |a Christentum 
650 4 |a Buddhismus 
650 4 |a Hinduismus 
650 4 |a Islam 
650 4 |a Dialog 
650 4 |a Friedensvorstellung 
650 4 |a Weltreligionen 
650 4 |a Literaturverzeichnis/Bibliographie 
650 4 |a Christianity 
650 4 |a Buddhism 
650 4 |a Hinduism 
650 4 |a Islam 
650 4 |a dialogue 
650 4 |a concept of peace/peace idea 
650 4 |a world religions 
650 4 |a bibliography 
650 4 |a Christentum 
650 4 |a Islam 
650 4 |a Buddhismus 
650 4 |a Hinduismus 
650 4 |a Indien / N.a. Religion 
653 0 |a Christianity and other religions 
655 7 |a Aufsatzsammlung  |0 (DE-588)4143413-4  |0 (DE-627)105605727  |0 (DE-576)209726091  |2 gnd-content 
689 0 0 |d s  |0 (DE-588)4010074-1  |0 (DE-627)104493933  |0 (DE-576)20888579X  |2 gnd  |a Christentum 
689 0 1 |d s  |0 (DE-588)4027743-4  |0 (DE-627)106283499  |0 (DE-576)20897220X  |2 gnd  |a Islam 
689 0 2 |d s  |0 (DE-588)4024955-4  |0 (DE-627)106295438  |0 (DE-576)208958487  |2 gnd  |a Hinduismus 
689 0 3 |d s  |0 (DE-588)4008690-2  |0 (DE-627)106366823  |0 (DE-576)20887772X  |2 gnd  |a Buddhismus 
689 0 4 |d s  |0 (DE-588)4065455-2  |0 (DE-627)106118870  |0 (DE-576)209158751  |2 gnd  |a Weltreligion 
689 0 |5 DE-576 
700 1 |0 (DE-588)118567705  |0 (DE-627)061939080  |0 (DE-576)161855733  |a Küng, Hans  |d 1928- 
700 1 |0 (DE-588)115444149  |0 (DE-627)077255917  |0 (DE-576)160885965  |a Ess, Josef van  |d 1934- 
700 1 |0 (DE-588)129106577  |0 (DE-627)389659517  |0 (DE-576)163200432  |a Stietencron, Heinrich von  |d 1933-2018 
700 1 |0 (DE-588)119109972  |0 (DE-627)079903142  |0 (DE-576)160212820  |a Bechert, Heinz  |d 1932-2005 
856 4 2 |u http://www.gbv.de/dms/hebis-darmstadt/toc/21523436.pdf  |m DE-603  |n DE-17  |q pdf/application  |y Inhaltsverzeichnis  |3 04 
856 4 2 |u http://d-nb.info/850025486/04  |m DE-603  |q application/pdf  |v 20130501  |3 04 
856 4 2 |u http://www.gbv.de/dms/faz-rez/850207_FAZ_0011_11_0002.pdf  |m DE-601  |n FAZ  |q pdf/application  |v 2013-07-01  |y Rezension (FAZ)  |3 07 
856 4 2 |u http://swbplus.bsz-bw.de/bsz009360999inh.htm  |m DE-576;DE-352  |q application/pdf  |v 20111026133418  |3 Inhaltsverzeichnis 
889 |w (DE-627)023060816 
889 |w (DE-627)024186171 
889 |w (DE-627)432974946 
935 |a mteo 
935 |i Blocktest 
936 r v |a BE 3700 
ACO |a 1 
ELC |b 1 
ITA |a 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3194571036 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 026397889 
LOK |0 005 20091224210936 
LOK |0 008 930809||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c 24 A 16939:1  |m p  |9 00 
LOK |0 852 2  |b LS  |9 00 
LOK |0 852 1  |c rel B 254  |9 01 
LOK |0 935   |a comp 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3194571044 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 026397889 
LOK |0 005 20091224210936 
LOK |0 008 930809||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c 24 A 16939:2  |9 00 
LOK |0 935   |a comp 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3194571133 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 026397889 
LOK |0 005 20020509000000 
LOK |0 008 940707||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-35  |c DE-627  |d DE-21-35 
LOK |0 541   |e 1986/74983 
LOK |0 852   |a DE-21-35 
LOK |0 852 1  |c Ol 71.22  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxnx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3194571141 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 026397889 
LOK |0 005 20120503131507 
LOK |0 008 120503||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-34  |c DE-627  |d DE-21-34 
LOK |0 541   |e 751/84 
LOK |0 852   |a DE-21-34 
LOK |0 852 1  |c B V 103  |m p  |9 00 
LOK |0 852 2  |b Religionswissenschaft  |9 00 
LOK |0 935   |a reli 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 319457115X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 026397889 
LOK |0 005 20190114111001 
LOK |0 008 161219||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-34  |c DE-627  |d DE-21-34 
LOK |0 541   |e 301/85 
LOK |0 689   |a s  |a Religion 
LOK |0 689   |a s  |a Christentum 
LOK |0 689   |a s  |a Hinduismus 
LOK |0 689   |a s  |a Buddhismus 
LOK |0 689   |a s  |a Islam 
LOK |0 852   |p 604951184906 
LOK |0 852   |a DE-21-34 
LOK |0 852 1  |c Na 201  |m p  |9 00 
LOK |0 852 2  |b Indologie  |9 00 
LOK |0 935   |a indo 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3194571168 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 026397889 
LOK |0 005 20190124114607 
LOK |0 008 120709||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-42  |c DE-627  |d DE-21-42 
LOK |0 541   |e 85 K 63 
LOK |0 852   |p 605532409906 
LOK |0 852   |a DE-21-42 
LOK |0 852 1  |c As 35  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a i042 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3194571176 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 026397889 
LOK |0 005 20141120091444 
LOK |0 008 140826||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 035   |a (DE-21-109)00007469 
LOK |0 040   |a DE-21-109  |c DE-627  |d DE-21-109 
LOK |0 541   |e 88 S 16 
LOK |0 852   |a DE-21-109 
LOK |0 852 1  |c Ph 3.2.23  |m p  |9 00 
LOK |0 852 2  |b Sinologie  |9 00 
LOK |0 935   |a sino 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3194571184 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 026397889 
LOK |0 005 20161216101146 
LOK |0 008 140826||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 035   |a (DE-21-109)00016857 
LOK |0 040   |a DE-21-109  |c DE-627  |d DE-21-109 
LOK |0 541   |e LG 
LOK |0 852   |a DE-21-109 
LOK |0 852 1  |c TG 0.213  |m p  |9 00 
LOK |0 852 2  |b Sinologie  |9 00 
LOK |0 935   |a sino 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-ixtheoa001.raw 
STA 0 0 |a Buddhism,Buddhism,Christianity,Christian world view,World view,Christian ideology,Christianity,Dialogue,Dialog,Dialogue,Hinduism,Hinduism,Islam,Islam,Islam,World religion,World-wide religion,Major religion,Religions 
STB 0 0 |a Bouddhisme,Christianisme,Christianisme,Christianisme,Dialogue,Dialogue (littérature),Grandes religions,Religions,Hindouisme,Islam,Islam 
STC 0 0 |a Budismo,Cristianismo,Cristianismo,Cristiandad,Cristiandad,Cristiandad (Motivo),Cristiandad,Diálogo,Grande religión,Hinduismo,Islam,Islam 
STD 0 0 |a Buddhismo,Buddismo,Buddismo,Cristianesimo,Cristianesimo,Dialogo,Grandi religioni,Religioni maggiori,Religioni maggiori,Induismo,Islam,Islam 
STG 0 0 |a Budismo,Cristianismo,Cristianismo,Cristandade,Cristandade,Cristandade (Motivo),Cristandade,Diálogo,Grande religião,Hinduísmo,Islã,Islã 
STH 0 0 |a Буддизм,Диалог,Индуизм,Ислам (мотив),Ислам,Мировая религия,Христианство (мотив),Христианство 
STI 0 0 |a Βουδισμός,Διάλογος,Ινδουισμός,Ισλάμ (μοτίβο),Ισλάμ,Παγκόσμια Θρησκεία,Χριστιανισμός (μοτίβο),Χριστιανισμός 
SYE 0 0 |a Christianity,Christliche Mission,Missionierung,Christenheit,Christianitas,Christianity,Christliche Religion,Christliche Weltanschauung , Buddhism,Zen-Buddhismus , Hinduism,Brahmanismus,Vedic religion , Islam,Islām,al- Islām,al-Islām,ال إسلام,الإسلام,إسلام , Mittelstandskongress,Kongress für den Mittelstand,Dialogue , Zwiegespräch,Dialoge,Dialogue,Wechselrede , Islam,Islām,al- Islām,al-Islām,ال إسلام,الإسلام,إسلام , Christianity,Christliche Mission,Missionierung,Christenheit,Christianitas,Christianity,Christliche Religion,Christliche Weltanschauung , Islam,Islām,al- Islām,al-Islām,ال إسلام,الإسلام,إسلام , Buddhism,Zen-Buddhismus , Hinduism,Brahmanismus,Vedic religion 
SYG 0 0 |a Christianity,Christliche Mission,Missionierung,Christenheit,Christianitas,Christianity,Christliche Religion,Christliche Weltanschauung , Islam,Islām,al- Islām,al-Islām,ال إسلام,الإسلام,إسلام , Hinduism,Brahmanismus,Vedic religion , Buddhism,Zen-Buddhismus , Hochreligion,Weltreligionen