Auf seiner Spur : ein Werkstattbuch

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Schneider, Theodor 1930-
Format: Print Book
Language:German
Subito Delivery Service: Order now.
Check availability: HBZ Gateway
Published: Düsseldorf Patmos-Verlag 1990
Edition:1. Aufl.
Standardized Subjects / Keyword chains:B Schneider, Theodor 1930-
B Catholic theology
Further subjects:B Collection of essays
B Bibliography
LEADER 04169cam a2201009 4500
001 026340089
003 DE-627
005 20190318055502.0
007 tu
008 900612s1990 xx ||||| b 00| ||ger c
015 |a 90,N12,0061  |2 dnb 
016 7 |a 900196068  |2 DE-101 
020 |a 3491777909  |9 3-491-77790-9 
035 |a (DE-627)026340089 
035 |a (DE-576)020889364 
035 |a (DE-599)GBV026340089 
035 |a (OCoLC)256101142 
035 |a (OCoLC)65637672 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
084 |a 12  |2 sdnb 
084 |a 1  |2 ssgn 
084 |a BN 1710  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/13050: 
084 |a BB 1880  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/9172: 
084 |a BH 2820  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/11621: 
100 1 |0 (DE-588)118909908  |0 (DE-627)079686621  |0 (DE-576)210366354  |4 aut  |a Schneider, Theodor  |d 1930- 
109 |a Schneider, Theodor 1930- 
245 1 0 |a Auf seiner Spur  |b ein Werkstattbuch  |c Theodor Schneider. Hrsg. von Alois Moos 
250 |a 1. Aufl. 
264 1 |a Düsseldorf  |b Patmos-Verl.  |c 1990 
300 |a 451 S  |b graph. Darst 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Bibliogr. S. 434 - 442 
591 |a 720 ff. bvb ; 722:L1UB ; IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Bibliografie  |0 (DE-588)4006432-3  |0 (DE-627)104814519  |0 (DE-576)208865578  |2 gnd-content 
655 7 |a Aufsatzsammlung  |0 (DE-588)4143413-4  |0 (DE-627)105605727  |0 (DE-576)209726091  |2 gnd-content 
689 0 0 |d p  |0 (DE-588)118909908  |0 (DE-627)079686621  |0 (DE-576)210366354  |2 gnd  |a Schneider, Theodor  |d 1930- 
689 0 |5 DE-101 
689 1 0 |d s  |0 (DE-588)4030005-5  |0 (DE-627)104452250  |0 (DE-576)208985212  |2 gnd  |a Katholische Theologie 
689 1 |5 DE-101 
689 2 0 |d p  |0 (DE-588)118909908  |0 (DE-627)079686621  |0 (DE-576)210366354  |2 gnd  |a Schneider, Theodor  |d 1930- 
689 2 |5 (DE-627) 
689 3 0 |d s  |0 (DE-588)4030005-5  |0 (DE-627)104452250  |0 (DE-576)208985212  |2 gnd  |a Katholische Theologie 
689 3 |5 (DE-627) 
856 4 2 |u http://d-nb.info/900196068/04  |m B:DE-101  |q application/pdf  |3 Inhaltsverzeichnis 
935 |a mteo 
935 |i Blocktest 
936 r v |a BN 1710  |b Gesammelte Aufsätze eines Autors  |k Theologie und Religionswissenschaften  |k Dogmatik und Dogmengeschichte  |k Sammelwerke (soweit nicht bei BB)  |k Gesammelte Aufsätze eines Autors  |0 (DE-627)1270735098  |0 (DE-625)rvk/13050:  |0 (DE-576)200735098 
936 r v |a BB 1880  |b Aufsätze eines einzelnen Autors  |k Theologie und Religionswissenschaften  |k Allgemeines zur Theologie  |k Sammelwerke  |k Aufsätze eines einzelnen Autors  |0 (DE-627)1270709178  |0 (DE-625)rvk/9172:  |0 (DE-576)200709178 
936 r v |a BH 2820  |b Gesammelte Aufsätze eines Autors  |k Theologie und Religionswissenschaften  |k Evangelische Dogmatik  |k Allgemeines  |k Sammelwerke  |k Gesammelte Aufsätze eines Autors  |0 (DE-627)1272614220  |0 (DE-625)rvk/11621:  |0 (DE-576)202614220 
951 |a BO 
ACO |a 1 
ELC |b 1 
ITA |a 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 334023387X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 026340089 
LOK |0 005 20020521000000 
LOK |0 008 900720||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c 30 A 9034  |9 00 
LOK |0 935   |a theo 
LOK |0 936ln  |a t1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3340233896 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 026340089 
LOK |0 005 20100408142731 
LOK |0 008 901025||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-35  |c DE-627  |d DE-21-35 
LOK |0 541   |e 1990/83877 
LOK |0 852   |a DE-21-35 
LOK |0 852 1  |c Dc 2.323  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-ixtheoa001.raw 
STA 0 0 |a Catholic theology,Catholic Church Doctrines 
STB 0 0 |a Théologie catholique,Église catholique -- Doctrines 
STC 0 0 |a Teología católica 
STD 0 0 |a Teologia cattolica 
STG 0 0 |a Teologia católica 
STH 0 0 |a Католическое богословие 
STI 0 0 |a Καθολική θεολογία