Augustinus von Hippo eine Biographie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brown, Peter 1935-
Format: Print Book
Language:German
Subito Delivery Service: Order now.
Check availability: HBZ Gateway
Published: Frankfurt am Main Societäts-Verlag 1973
Reviews:Augustiniana (1974) (Vogt, Hermann Josef, 1932 - 2015)
Brown, Peter R., Augustinus von Hippo (1974) (Diesner, Hans-Joachim, 1922 - 1994)
Standardized Subjects / Keyword chains:B Augustinus, Aurelius 354-430
Further subjects:B Augustine
B bibliography
B Biography Algeria Hippo (Extinct city)
B Augustine, Saint, Bishop of Hippo
B Biography
B Augustinus
B biography
B Literaturverzeichnis/Bibliographie
LEADER 07776cam a2201117 4500
001 021896801
003 DE-627
005 20190318054417.0
007 tu
008 710101s1973 xx ||||| h 00| ||ger c
015 |a 73,A25,0027  |2 dnb 
016 7 |a 730184390  |2 DE-101 
020 |a 3797302363 
035 |a (DE-627)021896801 
035 |a (DE-576)020455739 
035 |a (DE-599)GBV021896801 
035 |a (OCoLC)74114704 
035 |a (OCoLC)74114704 
035 |a (AT-OBV)AC01359148 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
050 0 |a BR1720.A9 
082 0 |a 270.2092 
084 |a 02a  |2 sdnb 
084 |a 1  |2 ssgn 
084 |a BO 2701  |2 rvk 
084 |a 11.51  |9 Frühes Christentum  |2 bkl 
100 1 |0 (DE-588)123978696  |0 (DE-627)085561207  |0 (DE-576)160445973  |a Brown, Peter  |d 1935- 
109 |a Brown, Peter 1935-  |a Brown, P. R. L. 1935-  |a Brown, Peter Robert Lamont 1935-  |a Brown, Peter R. 1935-  |a Lamont Brown, Peter Robert 1935-  |a Lamont Brown, Peter R. 1935-  |a Brown, P. 1935-  |a Brown, Peter R. L. 1935-  |a Brown, Peter Robert 1935- 
240 1 0 |a Augustine of hippo <dt.> 
245 1 0 |a Augustinus von Hippo  |b eine Biographie  |c von Peter Brown 
264 1 |a Frankfurt am Main  |b Societäts-Verl.  |c 1973 
300 |a 499 S  |b Ill 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Literaturverz. S. 467 - 478. 
591 |a 580:FRUB/Sra; 720 ddsu/sos ; IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
601 |a Biographie 
650 4 |a Augustinus 
650 4 |a Literaturverzeichnis/Bibliographie 
650 4 |a Augustine 
650 4 |a biography 
650 4 |a bibliography 
653 0 |p Augustine, Saint, Bishop of Hippo 
653 0 |a Biography  |x Algeria  |x Hippo (Extinct city) 
655 7 |a Biografie  |0 (DE-588)4006804-3  |0 (DE-627)104213493  |0 (DE-576)208867147  |2 gnd-content 
689 0 0 |d p  |0 (DE-588)118505114  |0 (DE-627)133773795  |0 (DE-576)160124182  |2 gnd  |a Augustinus, Aurelius  |d 354-430 
689 0 |5 DE-101 
689 1 0 |d p  |0 (DE-588)118505114  |0 (DE-627)133773795  |0 (DE-576)160124182  |2 gnd  |a Augustinus, Aurelius  |d 354-430 
689 1 |5 DE-576 
787 0 8 |i Rezension  |a Vogt, Hermann Josef, 1932 - 2015  |t Augustiniana  |d 1974  |w (DE-627)1515482014  |w (DE-576)44548201X 
787 0 8 |i Rezension  |a Diesner, Hans-Joachim, 1922 - 1994  |t Brown, Peter R., Augustinus von Hippo  |d 1974  |w (DE-627)1441763392  |w (DE-576)371763398 
889 |w (DE-627)598292934 
935 |a mteo 
935 |i Blocktest 
936 r v |a BO 2701  |b Sekundärliteratur  |k Theologie und Religionswissenschaften  |k Patrologie und Kirchengeschichte  |k Kirchengeschichte nach Perioden  |k Alte Kirchengeschichte und Patrologie  |k Von 313 bis Gregor der Große (ca. 604)  |k Christliche Schriftsteller der ersten sechs Jahrhunderte  |k Autoren A  |k Augustinus, Aurelius  |k Sekundärliteratur  |0 1270654829  |0 (DE-627)1270654829  |0 (DE-576)200654829  |0 (DE-625)rvk/14167:11597 
ELC |b 1 
ITA |a 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3338378297 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 021896801 
LOK |0 005 20121001114911 
LOK |0 008 980826||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c 13 A 5329  |9 00 
LOK |0 935   |a kram 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3338378319 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 021896801 
LOK |0 005 20100406114750 
LOK |0 008 050819||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-32a  |c DE-627  |d DE-21-32a 
LOK |0 541   |e 16660 
LOK |0 852   |a DE-21-32a 
LOK |0 852 1  |c G 49 c  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a k32a 
LOK |0 938   |k p 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3338378335 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 021896801 
LOK |0 005 20100408142542 
LOK |0 008 950802||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-35  |c DE-627  |d DE-21-35 
LOK |0 541   |e 1973/43794 
LOK |0 852   |a DE-21-35 
LOK |0 852 1  |c Vf 16.77A  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-ixtheoa001.raw 
SYE 0 0 |a Augustinus,Novelli, Agostino,Matthew,Matteo,Augustine,Augustine,Favaroni, Agostino,Augustine,Augustinus,Augustinus,Augustinus,Campellis, Agostino de,Campelli, Angelo,Leonissa, Augustinus a,Piccolomini, Agostino Patrizi,Piccolomineus, Augustinus Patricius,Piccolomini, Agostino P.,Patrizi-Piccolomini, Agostino,Piccolomini, Patrizi,Piccolomineus, Augustinus Patritius de,Patrizi Piccolomini, Agostino,Augustinus Vindelicus,Augustinus,Augustine,Trionfo, Agostino 
SYG 0 0 |a Augustinus,Hippon, Bischoff,354-430,Augustinus,Hippon, Bischof,354-430,Augustine,of Hippo,354-430,Ôgostinos,354-430,Pseudo-Augustinus, Aurelius,354-430,Avgustin, Avrelij,354-430,Sant'Agostino,354-430,Agustin,de Hipona,354-430,Ágoston,Szent,354-430,Hippone, Augustin d',354-430,Heiliger Augustinus,354-430,Augustinus,Hyppon, Bischof,354-430,Augustinus,Heiliger,354-430,Aurelius,Augustinus,354-430,Augustinus,Hipponensis,354-430,Augustin,z Hippo,354-430,Augustin,Kirchenvater,354-430,Augustine,Saint,354-430,Augustinus,Episcopus,354-430,Augustinus,Kirchenschriftsteller,354-430,Augustinus,Christian Writer,354-430,Agostino,Santo,354-430,Augustin,San,354-430,Agustin,San,354-430,Augustine,St.,354-430,Augostino,San,354-430,Agostino,San,354-430,Augustinus,Sankt,354-430,Augustijn,Sinte,354-430,Pseudo-Aurelius-Augustinus,354-430,Augustin, Sfîntul,354-430,Augustinos,Hieros,354-430,Aurelius Augustinus,354-430,Augustinus,von Hippo,354-430,Augustinus,von Thagaste,354-430,Augustin,Saint,354-430,Augustinus,Sanctus,354-430,Agostino,d'Ippona,354-430,Augustin,354-430,Augustine,354-430,Augustin,d'Hippone,354-430,Augustine,d'Hippone,354-430,Pseudo-Augustinus,354-430,Augustinus,354-430,Agostino,354-430,Agustin,354-430,Szent Ágoston,354-430,Pseudo-Agostino,354-430,Augustine, Aurelius,354-430,Agostino, Aurelio,354-430,Saint Augustine,354-430,Augustin,Heiliger,354-430,San Augustín,354-430,Saint Augustin,354-430,Augustine,Saint, Bishop of Hippo,354-430,St. Augustine,354-430,Sancti Aurelii Augustini,354-430,Auġusṭīn,354-430 , Augustinus,Hippon, Bischoff,354-430,Augustinus,Hippon, Bischof,354-430,Augustine,of Hippo,354-430,Ôgostinos,354-430,Pseudo-Augustinus, Aurelius,354-430,Avgustin, Avrelij,354-430,Sant'Agostino,354-430,Agustin,de Hipona,354-430,Ágoston,Szent,354-430,Hippone, Augustin d',354-430,Heiliger Augustinus,354-430,Augustinus,Hyppon, Bischof,354-430,Augustinus,Heiliger,354-430,Aurelius,Augustinus,354-430,Augustinus,Hipponensis,354-430,Augustin,z Hippo,354-430,Augustin,Kirchenvater,354-430,Augustine,Saint,354-430,Augustinus,Episcopus,354-430,Augustinus,Kirchenschriftsteller,354-430,Augustinus,Christian Writer,354-430,Agostino,Santo,354-430,Augustin,San,354-430,Agustin,San,354-430,Augustine,St.,354-430,Augostino,San,354-430,Agostino,San,354-430,Augustinus,Sankt,354-430,Augustijn,Sinte,354-430,Pseudo-Aurelius-Augustinus,354-430,Augustin, Sfîntul,354-430,Augustinos,Hieros,354-430,Aurelius Augustinus,354-430,Augustinus,von Hippo,354-430,Augustinus,von Thagaste,354-430,Augustin,Saint,354-430,Augustinus,Sanctus,354-430,Agostino,d'Ippona,354-430,Augustin,354-430,Augustine,354-430,Augustin,d'Hippone,354-430,Augustine,d'Hippone,354-430,Pseudo-Augustinus,354-430,Augustinus,354-430,Agostino,354-430,Agustin,354-430,Szent Ágoston,354-430,Pseudo-Agostino,354-430,Augustine, Aurelius,354-430,Agostino, Aurelio,354-430,Saint Augustine,354-430,Augustin,Heiliger,354-430,San Augustín,354-430,Saint Augustin,354-430,Augustine,Saint, Bishop of Hippo,354-430,St. Augustine,354-430,Sancti Aurelii Augustini,354-430,Auġusṭīn,354-430