Die sittlichen Voraussetzungen des Glaubens zur Fundamentalethik John Henry Newmans

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bischofberger, Erwin 1936-2012
Format: Print Book
Language:German
Subito Delivery Service: Order now.
Check availability: HBZ Gateway
Published: Mainz Matthias-Grünewald-Verlag 1974
Standardized Subjects / Keyword chains:B Newman, John Henry 1801-1890
Further subjects:B ethical argumentation
B church and the world
B Glauben, Katholischer / History
B Newman,John H.
B Ethics / History
B Newman, John Henry
B Ethische Argumentation
B Responsibility for the world
B Literaturverzeichnis / Bibliographie
B Conscience
B Thesis
B Bibliography
LEADER 05315cam a2201129 4500
001 020653492
003 DE-627
005 20190528224043.0
007 tu
008 920101s1974 xx ||||| m 00| ||ger c
015 |a 74,A27,0014  |2 dnb 
020 |a 3786704430  |9 3-7867-0443-0 
035 |a (DE-627)020653492 
035 |a (DE-576)046574727 
035 |a (DE-599)GBV020653492 
035 |a (OCoLC)1143086 
035 |a (OCoLC)01143086 
035 |a (OCoLC)1030379400 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 |a 241  |q OCLC 
084 |a 02a  |2 sdnb 
084 |a 1  |2 ssgn 
084 |a BN 2989  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/13741: 
084 |a BK 2015  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/11848: 
084 |a CH 6417  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/18338:11616 
100 1 |0 (DE-588)140684360  |0 (DE-627)703754238  |0 (DE-576)319408205  |4 aut  |a Bischofberger, Erwin  |d 1936-2012 
109 |a Bischofberger, Erwin 1936-2012 
245 1 4 |a Die sittlichen Voraussetzungen des Glaubens  |b zur Fundamentalethik John Henry Newmans  |c Erwin Bischofberger 
264 1 |a Mainz  |b Matthias-Grünewald-Verlag  |c 1974 
300 |a XVII, 241 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Zugl.: Frankfurt, Philos. Hochschule St. Georgen, Diss., 1974 
591 |a 720 ff. bvb ; IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
601 |a Sittlichkeit 
601 |a Newman, Henry 
601 |a Voraussetzung 
601 |a Fundamentalethik 
650 4 |a Newman,John H. 
650 4 |a Ethische Argumentation 
650 4 |a Gewissen 
650 4 |a Weltverantwortung 
650 4 |a Literaturverzeichnis/Bibliographie 
650 4 |a Newman,John H. 
650 4 |a ethical argumentation 
650 4 |a Conscience 
650 4 |a church and the world 
650 4 |a Bibliography 
650 4 |a Newman, John Henry 
650 4 |a Ethik / Geschichte 
650 4 |a Glauben, Katholischer / Geschichte 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
689 0 0 |d p  |0 (DE-588)11858751X  |0 (DE-627)133371506  |0 (DE-576)209048204  |2 gnd  |a Newman, John Henry  |d 1801-1890 
689 0 |5 (DE-627) 
751 |a Frankfurt am Main  |0 (DE-588)4018118-2  |0 (DE-627)106327356  |0 (DE-576)208922695  |4 uvp 
935 |a mteo 
935 |i Blocktest 
936 r v |a BN 2989  |b Newman, John Henry  |k Theologie und Religionswissenschaften  |k Dogmatik und Dogmengeschichte  |k Autoren  |k 19. und 20. Jahrhundert  |k Newman, John Henry  |0 (DE-627)1270740989  |0 (DE-625)rvk/13741:  |0 (DE-576)200740989 
936 r v |a BK 2015  |b Sittliche Erkenntnis (das Gute, der Wert)  |k Theologie und Religionswissenschaften  |k Theologische Ethik/Moraltheologie  |k Allgemeine Moraltheologie/Ethische Grundbegriffe  |k Sittliche Erkenntnis (das Gute, der Wert)  |0 (DE-627)1270724924  |0 (DE-625)rvk/11848:  |0 (DE-576)200724924 
936 r v |a CH 6417  |b Abhandlungen, Studien  |k Philosophie  |k Geschichte der Philosophie  |k Geschichte der Philosophie des Abendlandes von Antike bis 20. Jahrhundert  |k Philosophie des 19. Jahrhunderts  |k Großbritannien, Nordamerika  |k Autoren  |k Newman, John Henry  |k Abhandlungen, Studien  |0 (DE-627)1272077136  |0 (DE-625)rvk/18338:11616  |0 (DE-576)202077136 
951 |a BO 
ELC |b 1 
ITA |a 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 331622758X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 020653492 
LOK |0 005 19990810000000 
LOK |0 008 980808||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c 14 A 6213  |9 00 
LOK |0 935   |a kram  |a konv 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3316227636 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 020653492 
LOK |0 005 20100408164408 
LOK |0 008 990601||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-35  |c DE-627  |d DE-21-35 
LOK |0 541   |e 1974/48874 
LOK |0 852   |a DE-21-35 
LOK |0 852 1  |c Me 4.725  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-ixtheoa001.raw 
STA 0 0 |a Conscience,Conscience,Conscience,Responsibility for the world,Universal responsibility,World responsibility,Global responsibility 
STB 0 0 |a Conscience,Conscience,Conscience morale,Responsabilité envers le monde,Responsabilité dans le monde,Responsabilité dans le monde 
STC 0 0 |a Consciencia,Consciencia,Responsabilidad por el mundo 
STD 0 0 |a Coscienza,Coscienza,Responsabilità per il mondo 
STG 0 0 |a Consciência,Consciência,Responsabilidade pelo mundo 
STH 0 0 |a Ответственность за мир,Совесть,Совесть,Сознание,Сознание (мотив) 
STI 0 0 |a Ευθύνη για τον κόσμο,Συνείδηση (μοτίβο),Συνείδηση 
SYE 0 0 |a Newman, Henry,Newman, Johann Heinrich,Newman, John Henri,Newman, John Henry 
SYG 0 0 |a Catholicus,1801-1890,J. H. N.,1801-1890,N., J. H.,1801-1890,Newman, J. H.,1801-1890,Newman, Joh. Heinr.,1801-1890,Newman, Joh. Heinrich,1801-1890,Newman, Johann H.,1801-1890,Newman, John H.,1801-1890,Newmann, Johann Heinrich,1801-1890,Nʹjumen, Dž. G.,1801-1890,Newman,Cardinal,1801-1890,Newman, John Henry,Kardinal,1801-1890,Newman, Joannes Henricus,1801-1890