Bibliographia Lulliana: Ramon-Llull-Schrifttum ; 1870 - 1973

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Brummer, Rudolf 1907-1989
Format: Print Book
Language:Latin
German
Subito Delivery Service: Order now.
Check availability: HBZ Gateway
Published: Hildesheim Gerstenberg 1976
In:Year: 1976
Standardized Subjects / Keyword chains:B Lullus, Raimundus 1232-1315
Further subjects:B Bibliography 1870-1973
B Bibliography
LEADER 05040cam a2200913 4500
001 018565697
003 DE-627
005 20210704115049.0
007 tu
008 910304s1976 gw ||||| b 00| ||lat c
015 |a 76,A21,0008  |2 dnb 
016 7 |a 760159548  |2 DE-101 
020 |a 3806705798  |9 3-8067-0579-8 
035 |a (DE-627)018565697 
035 |a (DE-576)00646484X 
035 |a (DE-599)GBV018565697 
035 |a (OCoLC)2294810 
035 |a (OCoLC)02294810 
035 |a (DE-604)8032080891 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a lat  |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 |a 016.8499  |q OCLC 
084 |a 02a  |2 sdnb 
084 |a 1  |2 ssgn 
084 |a CE 4008  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/17955:11607 
084 |a BN 2513  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/13316:11597 
084 |a IL 7745  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/60689:11856 
084 |a 08.22  |2 bkl 
084 |a 18.34  |2 bkl 
100 1 |0 (DE-588)118674722  |0 (DE-627)079458270  |0 (DE-576)160454794  |4 aut  |a Brummer, Rudolf  |d 1907-1989 
109 |a Brummer, Rudolf 1907-1989 
191 |a 1 
245 1 0 |a Bibliographia Lulliana  |b Ramon-Llull-Schrifttum ; 1870 - 1973  |c Rudolf Brummer 
264 1 |a Hildesheim  |b Gerstenberg  |c 1976 
300 |a VII, 104 S.  |c 8° 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
655 7 |a Bibliografie  |0 (DE-588)4006432-3  |0 (DE-627)104814519  |0 (DE-576)208865578  |2 gnd-content 
655 7 |a Bibliografie  |y 1870-1973  |0 (DE-588)4006432-3  |0 (DE-627)104814519  |0 (DE-576)208865578  |2 gnd-content 
689 0 0 |d p  |0 (DE-588)118575279  |0 (DE-627)133895246  |0 (DE-576)209019573  |2 gnd  |a Lullus, Raimundus  |d 1232-1315 
689 0 |5 (DE-627) 
935 |a mteo 
935 |i Blocktest 
936 r v |a CE 4008  |b Bibliografien (subjektiv und objektiv)  |k Geschichte der Philosophie  |k Geschichte der Philosophie des Abendlandes von Antike bis 20. Jahrhundert  |k Philosophie des Mittelalters  |k Autoren  |k Autoren R  |k Raimundus Lullus (Lullus, Raimundus)  |k Bibliografien (subjektiv und objektiv)  |0 (DE-627)1273523245  |0 (DE-625)rvk/17955:11607  |0 (DE-576)203523245 
936 r v |a BN 2513  |b Sekundärliteratur  |k Dogmatik und Dogmengeschichte  |k Autoren  |k Hochscholastik (13. Jh.)  |k Autoren R  |k Raimund Lullus (Lullus Raimundus)  |k Sekundärliteratur  |0 (DE-627)1271830590  |0 (DE-625)rvk/13316:11597  |0 (DE-576)201830590 
936 r v |a IL 7745  |b Sekundärliteratur  |k Katalanische Sprache und Literatur  |k Katalanische Literatur im Mittelalter  |k Literaturgeschichte  |k Einzelne Autoren und Denkmäler  |k Llull, Ramon (Lullus Raimundus)  |k Sekundärliteratur  |0 (DE-627)127183975X  |0 (DE-625)rvk/60689:11856  |0 (DE-576)20183975X 
936 b k |a 08.22  |j Mittelalterliche Philosophie  |0 (DE-627)106415255 
936 b k |a 18.34  |j Katalanische Sprache und Literatur  |0 (DE-627)10642226X 
951 |a BO 
ELC |b 1 
ITA |a 1  |t 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 312758962X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 018565697 
LOK |0 005 20020518000000 
LOK |0 008 980410||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c 16 A 11183  |9 00 
LOK |0 935   |a kram  |a konv 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3127589662 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 018565697 
LOK |0 005 20020511000000 
LOK |0 008 960328||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-108  |c DE-627  |d DE-21-108 
LOK |0 092   |o l 
LOK |0 541   |e 1774/78 
LOK |0 852   |a DE-21-108 
LOK |0 852 1  |c Rom C 62/Llu 110  |m p  |9 00 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-ixtheoa001.raw 
REL |a 1 
SUB |a REL 
SYG 0 0 |a Raimund,Lull,1232-1315,Ramón,Llull,1232-1315,Ramón,Lull,1232-1315,Raymond,Lulle,1232-1315,Raymundus,Lullus,1232-1315,Lull, Raimund,1232-1315,Pseudo-Raimundus,Lullus,1232-1315,Lullo, Raimondo,1232-1315,Raimundus,Lullius,1232-1315,Raimundus Lullus,1232-1315,Rhaimundus,1232-1315,Lulius, Raimundus,1232-1315,Raimundus Lulius,1232-1315,Lvllvs, Raimvndvs,1232-1315,Lullius, Remondus,1232-1315,Llull, Remon,1232-1315,Lullius, Raymundus,1232-1315,Lullius, Raimondus,1232-1315,Lullius, Raemondus,1232-1315,Lullius, Raemundus,1232-1315,Lullus, Raimondus,1232-1315,Lullus, Raemondus,1232-1315,Lullus, Remondus,1232-1315,Lullus, Raemundus,1232-1315,Lulius, Raymundus,1232-1315,Lullius, Pharamundus Reimundus,1232-1315,Lullus, Rainmundus,1232-1315,Lulle, R.,1232-1315,Lullius, Raymund,1232-1315,Ramón, Lull,1232-1315,Raymond,Lull,1232-1315,Lulio, Raymundo,1232-1315,Lulio, Raimundo,1232-1315,Raimundus,Eremita,1232-1315,Raymond,l'Eremite,1232-1315,Lull, Raymond,1232-1315,Lully, Reymund,1232-1315,Raimondo, Lullo,1232-1315,Lull, Rajmund,1232-1315,Rajmund,Llull,1232-1315,Lull, Ramón,1232-1315,Llull, Ramón,1232-1315,Lulle, Raymond,1232-1315,Raimundo,Lulio,1232-1315,Raimundus,Beatus,1232-1315,Lullus, Raymundus,1232-1315,Remundus,Eremita,1232-1315,Lullius, Raimundus,1232-1315,Raimundus,Lullus,1232-1315,Ramon,Lull,1232-1315