Nahum, Habakkuk a classified bibliography ; with a special paragraph concerning literature on the Qumran commentaries on Nahum and Habakkuk

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Wal, Adri van der
Format: Print Book
Language:English
Subito Delivery Service: Order now.
Check availability: HBZ Gateway
Published: Amsterdam Free Univ. Press 1988
In:Applicatio
Series/Journal:Applicatio 6
Standardized Subjects / Keyword chains:B Nahum
B Habakkuk
Further subjects:B Bible. Nahum Bibliography
B Bibliography 1800-1987
B Bible. Habakkuk
LEADER 03481cam a2200937 4500
001 018139949
003 DE-627
005 20190318043911.0
007 tu
008 891005s1988 xx ||||| b 00| ||eng c
010 |a  89137209  
020 |a 9062566626 
035 |a (DE-627)018139949 
035 |a (DE-576)018200249 
035 |a (DE-599)GBV018139949 
035 |a (OCoLC)18929571 
035 |a (OCoLC)18929571 
035 |a (DE-604)8026453916 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
044 |c XA-NL 
050 0 |a Z7772.J1 
050 0 |a BS1625.2 
082 0 |a 016.224/94  |q LOC  |2 20 
084 |a 6,22  |a 1  |2 ssgn 
084 |a BC 6821  |2 rvk 
084 |a BC 1210  |2 rvk 
100 1 |0 (DE-627)1235704890  |0 (DE-576)165704896  |a Wal, Adri van der 
109 |a Wal, Adri van der  |a Wal, A. J. van der 
191 |a 1 
245 1 0 |a Nahum, Habakkuk  |b a classified bibliography ; with a special paragraph concerning literature on the Qumran commentaries on Nahum and Habakkuk  |c Adri van der Wal 
264 1 |a Amsterdam  |b Free Univ. Pr.  |c 1988 
300 |a XIII, 208 S 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Applicatio  |v 6 
591 |a 580 kalb/shö ; 720 ff. bvb ; IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
601 |a Bibliographie 
601 |a Literatur 
630 2 0 |t Bible  |p Nahum  |x Bibliography 
630 2 0 |t Bible  |p Habakkuk 
655 7 |a Bibliografie  |y 1800-1987  |0 (DE-588)4006432-3  |0 (DE-627)104814519  |0 (DE-576)208865578  |2 gnd-content 
689 0 0 |d u  |0 (DE-588)4041168-0  |0 (DE-627)106220349  |0 (DE-576)209043679  |a Bibel  |2 gnd  |t Bibel  |p Nahum 
689 0 |5 DE-576 
689 1 0 |d u  |0 (DE-588)4022705-4  |0 (DE-627)106307479  |0 (DE-576)20894530X  |a Bibel  |2 gnd  |t Bibel  |p Habakuk 
689 1 |5 DE-576 
830 0 |a Applicatio  |v 6  |g 600  |w (DE-627)131103466  |w (DE-576)018200044  |0 (DE-600)1118725-6 
935 |a mteo 
935 |i Blocktest 
936 r v |a BC 6821  |b Nahum  |k Theologie und Religionswissenschaften  |k Bibelwissenschaft  |k Biblische Theologie  |k Abhandlungen zu den Büchern des AT  |k Propheten  |k Kleine Propheten  |k Nahum  |0 1270887645  |0 (DE-627)1270887645  |0 (DE-576)200887645  |0 (DE-625)rvk/9585: 
936 r v |a BC 1210  |b Altes Testament  |k Theologie und Religionswissenschaften  |k Bibelwissenschaft  |k Biblische Sprachen und allgemeine Hilfsmittel zum Bibelstudium  |k Bibliografien  |k Altes Testament  |0 127071189X  |0 (DE-627)127071189X  |0 (DE-576)20071189X  |0 (DE-625)rvk/9214: 
BIB |a 1 
BIR |a 61000000_61999999,62000000_62999999  |b biblesearch 
ELC |b 1 
ITA |a 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 332415474X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 018139949 
LOK |0 005 20020518000000 
LOK |0 008 890721||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c 29 A 8967  |9 00 
LOK |0 935   |a theo 
LOK |0 936ln  |a t2.1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3324154782 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 018139949 
LOK |0 005 20081020142826 
LOK |0 008 910726||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-31  |c DE-627  |d DE-21-31 
LOK |0 541   |e 64739 
LOK |0 852   |a DE-21-31 
LOK |0 852 1  |c Bh III p 2  |m p  |9 00 
LOK |0 935   |a kneu 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-ixtheoa001.raw 
REL |a 1