Societes et mariage

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gaudemet, Jean 1908-2001
Format: Print Book
Language:French
Subito Delivery Service: Order now.
Check availability: HBZ Gateway
Published: Strasbourg Cerdic Publ. 1980
In:Recherches institutionelles
Series/Journal:Recherches institutionelles 4
Standardized Subjects / Keyword chains:B Society / Marriage
B Marriage / Theology / History
B Marriage / History
B Marriage / Society
Further subjects:B Collection of essays
B Bibliography
LEADER 05440cam a2200961 4500
001 012249416
003 DE-627
005 20180421102015.0
007 tu
008 850101s1980 xx ||||| b 00| ||fre c
020 |a 2850970115 
035 |a (DE-627)012249416 
035 |a (DE-576)008208050 
035 |a (DE-599)GBV012249416 
035 |a (OCoLC)6062099 
035 |a (OCoLC)06062099 
035 |a (OCoLC)251668779 
035 |a (DE-604)8036288829 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a fre 
084 |a BL 5250  |2 rvk 
084 |a BL 5240  |2 rvk 
084 |a PU 1534  |2 rvk 
084 |a BR 5200  |2 rvk 
100 1 |0 (DE-588)102143749  |0 (DE-627)662782798  |0 (DE-576)16107023X  |a Gaudemet, Jean  |d 1908-2001 
109 |a Gaudemet, Jean 1908-2001  |a Gaudemet, J. 1908-2001 
245 1 0 |a Societes et mariage  |c Jean Gaudemet 
264 1 |a Strasbourg  |b Cerdic Publ.  |c 1980 
300 |a 495 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Recherches institutionnelles  |a Institutions et histoire  |v 4 
591 |a 720 ff. bvb; 580 ff. bvb ; IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
655 7 |a Aufsatzsammlung  |0 (DE-588)4143413-4  |0 (DE-627)105605727  |0 (DE-576)209726091  |2 gnd-content 
655 7 |a Bibliografie  |0 (DE-588)4006432-3  |0 (DE-627)104814519  |0 (DE-576)208865578  |2 gnd-content 
689 0 0 |d s  |0 (DE-588)4020588-5  |0 (DE-627)106317520  |0 (DE-576)208933956  |2 gnd  |a Gesellschaft 
689 0 1 |d s  |0 (DE-588)4013630-9  |0 (DE-627)106342541  |0 (DE-576)208904859  |2 gnd  |a Ehe 
689 0 |5 DE-576 
689 1 0 |d s  |0 (DE-588)4013630-9  |0 (DE-627)106342541  |0 (DE-576)208904859  |2 gnd  |a Ehe 
689 1 1 |d s  |0 (DE-588)4059758-1  |0 (DE-627)104131446  |0 (DE-576)209132159  |2 gnd  |a Theologie 
689 1 2 |q z  |2 gnd  |a Geschichte 
689 1 |5 DE-576 
689 2 0 |d s  |0 (DE-588)4013630-9  |0 (DE-627)106342541  |0 (DE-576)208904859  |2 gnd  |a Ehe 
689 2 1 |q z  |2 gnd  |a Geschichte 
689 2 |5 DE-576 
689 3 0 |d s  |0 (DE-588)4013630-9  |0 (DE-627)106342541  |0 (DE-576)208904859  |2 gnd  |a Ehe 
689 3 1 |d s  |0 (DE-588)4020588-5  |0 (DE-627)106317520  |0 (DE-576)208933956  |2 gnd  |a Gesellschaft 
689 3 |5 DE-576 
830 0 |a Recherches institutionelles  |v 4  |g 400  |w (DE-627)130082104  |w (DE-576)007449666  |0 (DE-600)447382-6 
935 |a mteo 
935 |i Blocktest 
936 r v |a BL 5250  |b Ehe  |k Theologie und Religionswissenschaften  |k Christliche Gesellschaftslehre  |k Formen und Strukturen der Gesellschaft  |k Ehe und Familie  |k Ehe  |0 1270727419  |0 (DE-627)1270727419  |0 (DE-576)200727419  |0 (DE-625)rvk/12168: 
936 r v |a BL 5240  |b Ehe und Familie  |k Theologie und Religionswissenschaften  |k Christliche Gesellschaftslehre  |k Formen und Strukturen der Gesellschaft  |k Ehe und Familie  |0 1270727400  |0 (DE-627)1270727400  |0 (DE-576)200727400  |0 (DE-625)rvk/12167: 
936 r v |a PU 1534  |b Familienrecht  |k Rechtswissenschaft  |k Ausländisches Privatrecht, Privatrechtsvergleichung und -vereinheitlichung  |k Allgemeines  |k Familienrecht  |0 1271190850  |0 (DE-627)1271190850  |0 (DE-576)201190850  |0 (DE-625)rvk/139920: 
936 r v |a BR 5200  |b Allgemeines  |k Theologie und Religionswissenschaften  |k Kirchenrecht  |k Sonderdarstellungen zum Kirchenrecht  |k Verwaltungsrecht  |k Eherecht, Familienrecht  |k Allgemeines  |0 1270754270  |0 (DE-627)1270754270  |0 (DE-576)200754270  |0 (DE-625)rvk/15914: 
ACO |a 1 
CAN |a 1 
ELC |b 1 
ITA |a 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3161673484 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 012249416 
LOK |0 005 20100521143400 
LOK |0 008 960422||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-24  |c DE-627  |d DE-21-24 
LOK |0 541   |e 80/273 
LOK |0 689   |a s  |a Ehe (Geschichte) 
LOK |0 689   |a s  |a Gaudemet, Jean 
LOK |0 852   |a DE-21-24 
LOK |0 852 1  |c D,Vb,65  |m p  |9 00 
LOK |0 936ln  |a D,Vb, 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a SA-MARC-ixtheoa001.raw 
STA 0 0 |a History,History,History,History in literature,History in art,Marriage,Marriage,Marital life,Matrimony,Married people,Marriage,Married people -- Psychology,Society,Theology,Theology,Theology 
STB 0 0 |a Histoire,Histoire,Histoire -- Dans la littérature,Histoire -- Dans l'art,Mariage,Mariage,Couple,Mariage,Couple -- Psychologie,Société,Théologie,Théologie 
STC 0 0 |a Historia,Historia,Matrimonio,Matrimonio,Sociedad,Teología,Teología 
STD 0 0 |a Matrimonio,Matrimonio,Società,Storia,Storia,Teologia,Teologia 
STG 0 0 |a História,História,Matrimônio,Matrimônio,Sociedade,Teologia,Teologia 
STH 0 0 |a Богословие (мотив),Богословие,Брак,Брак (мотив),История (мотив),История,Общество 
STI 0 0 |a Γάμος,Γάμος (μοτίβο),Θεολογία (μοτίβο),Θεολογία,Ιστορία (μοτίβο),Ιστορία,Κοινωνία 
SYG 0 0 |a Society,Bürgergesellschaft,Bürgerliche Gesellschaft,Civil society,Zivilgesellschaft , Eheleben,Ehen , Eheleben,Ehen , Christliche Theologie , History,Geschichtliche Epoche,Historical development,Historische Entwicklung,Landesgeschichte,Regionalgeschichte,Ortsgeschichte,Zeitgeschichte , Eheleben,Ehen , History,Geschichtliche Epoche,Historical development,Historische Entwicklung,Landesgeschichte,Regionalgeschichte,Ortsgeschichte,Zeitgeschichte , Eheleben,Ehen , Society,Bürgergesellschaft,Bürgerliche Gesellschaft,Civil society,Zivilgesellschaft